Nature's Gate
#11
Haha XD ja, ik vind het moeilijk te beschrijven. Het woord zacht komt voor mij in de buurt. Bloemig, maar niet enorm sterk.

Het is iig een van mijn fijnst ruikende producten.

De biotine ruikt trouwens naar pepermunt :P
BSL~MBL~Waist~Hip~TBL~Classic~Mid-thigh

Overig doel: lagen uitgroeien (kortste nu heuplengte)

Haareigenschappen: 2b/2c/3a, normaal, normale poreusheid, hoge elasticiteit, staartomtrek 15 cm
Haar likes: milde wasproducten, proteinen, olien en sealen.

[Afbeelding: 5.png]
Antwoord
#12
Beslist! Ik ga de Hemp nourishing shampoo en de Chamomile Replenishing conditioner nemen. Deze avond bestellen. Het zou echt wel zo tof zijn weer een lijn gevonden te hebben die voor me werkt. Kan ik gewoon afwisselen. Vooral qua shampoo zou het wel eens tof zijn een ander merk te hebben, want nu gebruik ik enkel Giovanni en dan moet ik toch na een langere tijd clarifiën.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#13
Heb nu de hemp shampoo en chamomile conditioner uitgeprobeerd. Ze zijn beide van consistentie fijn. De shampoo is dik, stevig en niet loperig, smeert goed uit en schuimt nog best goed. Het is wel eerder een cremige schuim, niet zoals Giovanni die echt zoals SLE shampoo's schuimen. Desondanks schuimt het best goed en beter dan meeste natuurlijke shampoo's. Ik heb denk ik wel te veel shampoo genomen, kon nog niet goed inschatten hoeveel ik nodig zou hebben. Mijn haar piepte dus wel toen ik het uitspoelde. Het was toch wel lichtjes knoperig. Maar met shampoo moet ik soms wat wennen, dus wil nog niet te snel een oordeel vellen. Nu met het opdrogen voelen de haren op mijn hoofdhuid toch erg zacht. En bij het ontwarren toch niet speciaal extra knopen.

Dan de conditioner. Nu ja, mijn haren zijn nog niet volledig droog, maar de conditioner vond ik tot nu toe toch al erg een succes :) Heeft een consistentie van een dik UD masker, perfect naar mijn zin. Dik, maar smeert goed uit. Je hebt er niet veel van nodig. En toen ik mijn haren uitspoelde voelde ik echt de "slip" zeg maar. Mijn haren waren lekker glibberig, just the way I like it. Het is een zwaardere conditioner dan je zou denken. Hij zit toch wel in de Aubrey Organics liga qua voeding.

Mijn haar is zo enorm zacht op het moment en ik kan er niet vanaf blijven :D Nog wat afwachten hoe de volgende dagen mijn haren aanvoelen, maar heb zo het gevoel dat ik nog conditioners van dit merk wil uitproberen!
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#14
Nu net mezelf in de spiegel gezien en mijn haar vanboven is heel sluik en glad. De Hemp shampoo doet dus wel wat die belooft, smoothes frizz enzo :)
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#15
Ik wil de jojoba conditioner nu ook. Heel goede reviews van gevonden en dat het blijkbaar naar amandel/kers ruikt. Hmmmmmmmm
IK WIL giechel

De Chamomile conditioner is toch alvast een instant hit bij mij. Mijn haren voelen nog altijd heerlijk doorvoed aan. Voor mensen die de Aubrey Organics honeysuckle iets te zwaar/ te klef vinden, dan is deze conditioner misschien wel iets voor jou :) Je hebt er ook niet veel van nodig.
En vooral voor die prijs! Vind ik geweldig :D
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#16
Dat is goed om te horen! Ik ben ook meteen weer benieuwd naar hun shampoos en conditioners :D
Antwoord
#17
Pie heeft nu de Hemp shampoo meegekregen (waar ik stiekem spijt van heb, volgens mij had ik gewoon jeuk omdat ik te veel shampoo had gebruikt), maar ben benieuwd wat hij er zal van vinden :)

Ik ben nu nog geïnteresseerd in deze shampoo van hen:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Baby-Shampoo-Wash-Soothing-18-fl-oz-532-ml/6197">http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Baby ... 32-ml/6197</a><!-- m -->

Deze is volledig zonder proteïnen en is speciaal voor de gevoelige hoofdhuid.
Het komt er eigenlijk op neer dat ik wil dat Nature gate shampoo's voor me werken :p
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#18
Oké, nog een update. Dat hele gladde kwam dus voornamelijk van de hempshampoo! De chamomile conditioner werkt nog altijd fijn en voedend, maar dat hele glibberigee kwam duidelijk door de hemp. Ik MOET daar nu de conditioner van hebben :p

Toch wel best een minpunt is de fles... Het is nu al keiambetant om daar conditioner uit te krijgen. Ik kreeg er niks meer uitgeknepen, heb dus maar de dop eraf gedraaid en ermee zitten schudden. Toen kreeg ik natuurlijk ineens een gigantische klots op mijn hand giechel Heb het allemaal maar in mijn haar gesmeerd en zit nu half vergast onder dat best wel sterk bloemenparfum. En het was ook een flinke smurrie met de fles om op te ruimen.

Maar ben er heel blij mee. Toch echt een fijne conditioner en dan maar voor zo'n prijs...De consistentie is perfect, dik genoeg, maar smeert super goed uit. De werking is ook top, best zwaar (maar ja, het is dan ook "replenishing"). Enkel die kutfles nah
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#19
misschien de fles op zn kop zetten?
Dij/Mid-thigh ✂ Taille -> Heup -> Stuit
Antwoord
#20
Aaaah, nu wil ik 'm ook!!
2aFii 76/64/90/83 87cm Omtrek: 8cm
''Blitzlocks''

I believe life is what you make it and I make it one hell of a ride!
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)