Hallo :)
#11
Hoi Tami, welkom op het forum! Van wat ik er over hoorde ervaren mensen Yes to .. shampoos wel als milder dan standaard sulfaten shampoos, maar zelf heb ik die niet geprobeerd. Dr. Organics vond ik wel erg fijn, dus zeker het uitproberen waard.
Antwoord
#12
Jerry (onze forumkapper, hihi) mat anderhalf jaar geleden een staartomtrek van 7,5cm bij mij. Denk dat jij met pony ongeveer 7 zal hebben?
Antwoord
#13
Ah wat leuk we hebben een forum kapper :)

Mijn doel is wel 7/7,5 te halen... Ik heb heel veel stress gehad het laatste jaar en ook best veel haaruitval, heb wel het idee de haaruitval minder is geworden...maar 7 moet volgens mij wel te halen zijn en in dat geval is het motiverend jouw haar te zien.

Ben trouwens voor weleda shampoo en conditioner gegaan, kon het niet laten :)
Antwoord
#14
Welkom!
blossom.smilie
Antwoord
#15
Hoi, welkom   wuif

Hier nog een fijnharige. Toen mijn haar nog de lengte had die jij nu hebt zag het er ongeveer even dik uit, maar ik had geen lagen. Goede kans dat je gestelde doelen gaat halen.
1aFii - 115 cm
Proud Manes

[Afbeelding: rapunzel.jpg]  (© 2010 Disney)

Het leven is als geld: je kunt er alles mee doen, maar je kunt het maar een keer uitgeven (Guido Weijers)
Antwoord
#16
Ik lees dat veel van jullie het niet fijn vinden als er zomaar foto's op internet belanden of in handen van mensen met verkeerde bedoelingen. Daarnaast lijken jullie ook wel een hecht groepje Dus ik dacht, misschien vinden jullie het leuk iets meer over mij te weten. Zoals ik zei heet ik marloes en ben 29 jaar.. ik woon in de buurt van enschede in Nederland en sinds 2,5 jaar in mijn eentje in een flat. Daarvoor heb ik 4 jaar samengewoond.

Ik heb geen huisdieren maar samen met mijn ex had ik wel een hond, we hebben nog veel contact dus zie ik haar nog regelmatig. Haar naam is Tami net als mijn forum naam :)

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tekenen en schilderen en ben ik met periodes meer of minder actief of het forum schilderenenzo.nl
Antwoord
#17
Welkom hier ^^-happy
"silky sunshine"
[Afbeelding: th_IMG_2847.jpg]
Antwoord
#18
Hai, ik woon ook alleen. Maar wel met een bende huisdieren dan. Het forum heeft niet superveel actieve leden, vandaar dat het misschien heel hecht lijkt? En we kletsen natuurlijk ook wel eens over andere dingen dan haar. Na een tijdje leer je elkaar dan vanzelf wel kennen maar nieuwe leden zijn altijd heel erg welkom hoor! Omdat (lang) haar ook wel eens onfrisse types kan aantrekken is die regel van de fotoboekjes en andere meer persoonlijke forums zoals een dagboekje.
Antwoord
#19
Wat is Tami voor een hond? Fijn dat je haar nog regelmatig ziet.
Antwoord
#20
Welkom Tami! Lijkt me leuk om eens wat van je teken/schilderkunsten te zien. smile
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)