Hallo daar
#1
Hallo lieve hairfairtjes,

Het is al weer even terug dat ik hier regelmatig kwam, en eigenlijk is er wat mijn haar betreft in die tijd ook weinig veranderd. Ik houd het nog steeds ergens rond de 60 cm, omdat als het heel erg veel langer dan dat wordt de puntjes echt te dun worden.

Mijn haar is niet zo als dat van vele van jullie, maar inmiddels is het mijn streven om het zo mooi mogelijk te hebben, ook al is het dan niet dik of lang, hoe graag ik dat dan ook zou willen gaat dat waarschijnlijk nooit gebeuren.

Toch moest ik de laatste tijd steeds vaker aan jullie denken en na een berichtje van Pha op facebook dacht ik waarom ook niet? Dus ik kom hier zo nu en dan toch maar weer eens binnen vallen, met geklets over krullen, en kapsels en hoe veel ik van de geur van honneysucklerose conditioner hou. inlove2

Voor alle nieuwe mensen die in de tijd dat ik hier niet was lid geworden zijn, wil ik graag een beetje over mezelf vertellen, ik ben 27 en woon in Eindhoven. Ik heb een zaterdag baantje als schoenen verkoopster, en ik vermaak me zelf door achter de naaimachine te zitten en kleding dan wel kostuums te maken. Ik dans verder graag en veel, en ik vind het leuk om rare make-up's te doen die vaak als aanvulling voor mijn kostuums bedoeld zijn op evenementen zo als castle fest en de elffantasyfair. Ik heb ook ooit diploma's gehaald, ik ben officieel schoonheidsspecialiste, pedicure en visagiste, maar helaas is er niet heel erg veel werk in deze branche. Als er verder dingen zijn die jullie graag willen weten, vragen staat natuurlijk vrij.
Antwoord
#2
Hey Sigunne, leuk je hier terug te zien. Ik vond jouw kapsels altijd zo tof.

Wat doe je tijdens de week dan eigenlijk?
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#3
Hallo Pha! Wat lief, dank je, ik heb in de tijd dat ik weg was wel een paar foto's genomen van kapsels, ik zal mijn foto hoekje eens gaan opzoeken ^_^

Door de weeks ben ik bezig met kostuums en kleding maken, solliciteren zo nu en dan een massage behandeling geven, en repeteren voor een dans voorstelling. Dus voor het grootste deel leuke dingen eigenlijk.
Antwoord
#4
Hoi Sigunne, leuk dat je er weer bent!
Antwoord
#5
Hoi, leuk dat je er weer bent! Ik zag al weer een paar hele mooie foto's van je voorbijkomen. ^^-happy
Antwoord
#6
Leuk je hier weer te zien   :D
1aFii - 115 cm
Proud Manes

[Afbeelding: rapunzel.jpg]  (© 2010 Disney)

Het leven is als geld: je kunt er alles mee doen, maar je kunt het maar een keer uitgeven (Guido Weijers)
Antwoord
#7
Hai Sigunne, daar ben je weer Cheer
Antwoord
#8
welkom terug!
neutrale henna ~ Wash ~ Leave in olie~ laatste knipbeurt 30/06/2014
Hearts
Antwoord
#9
Leuk dat je er weer bent!! ^^-happy
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord
#10
welkom terug
nat: WL-HL-TBL-BCL-CL
droog: WL-+-HL-TBL-BCL-CL
11.5 - 13 - 15 - 17 - 27 - 37 cm
01/2015 nog te knippen
Op naar de classic (97 cm) in droge vorm.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)