Tangle Teezer
ik las op een blog dat er werd aangeraden om de tangle teezer elke 3-4maand te vervangen. gniffel-0136-giggle duur grapje.

ik zou zeggen wanneer de puntjes beschadigd raken of de pennen te krom zijn.
Dij/Mid-thigh ✂ Taille -> Heup -> Stuit
Antwoord
Ja, Rusalka heeft haar compact ook jarenlang gebruikt hoor.
Antwoord
Om de 3/4 maanden? Wow, dat word me inderdaad te duur. Ik heb de gewone nu zo'n 1,5 jaar en volgens mij is er nog steeds niks mis mee. Niet dat ik merk in ieder geval.
Taille - Taille volle punten - Heup - Heup volle punten
Antwoord
Leek mij ook total onzin
Stond onder andere hier <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.hebjehaarweer.nl/haarverzorging/haar-verzorging/de-5-beste-borstels-en-kammen-voor-je-haar/">http://www.hebjehaarweer.nl/haarverzorg ... r-je-haar/</a><!-- m -->
Dij/Mid-thigh ✂ Taille -> Heup -> Stuit
Antwoord
Ik heb die van mij bijna drie jaar. Ik merk wel dat de de pinnetjes aan de zijkant (eerste rij zeg maar) wat gebogen beginnen staan. De rest nog niet. En om de paar maanden. Zou ik ook echt niet doen. Duur grapje. Gebruiken jullie ook nog andere borstels naast de TT?
Durf te dromen
Antwoord
De pinnetjes van de TT slijten? Van je háár? Dus je haar is harder dan de plastic pinnetjes? En da geleufde gij?

De dame in het artikel, met d'r blog, had kapotgeverfde puntjes. De verhalen die ze hoorde en las, waren van mensen met door verven beschadigd haar. Sja, kun je de schuld aan de TT geven, maar je zou ook eens naar je haarverzorging kunnen kijken.

"Ze hadden allemaal last van haarbreuk". Nou, je kunt veel van de TT zeggen, maar niet dat 'ie je haar afbreekt. Dat zie ik echt niet terug in de haren die ik eruit haal.
Antwoord
Ik heb ook nog een Mason Pierson zonder nylonstekels.
Antwoord
ik haal met de TT wel wat meer losse haren uit mijn haar maar er liggen bijna geen haren meer in het putje bij het douchen. Dus dat zijn gewoon de haren die ik met de andere borstel miste.

Lila schreef:Ik heb die van mij bijna drie jaar. Ik merk wel dat de de pinnetjes aan de zijkant (eerste rij zeg maar) wat gebogen beginnen staan. De rest nog niet. En om de paar maanden. Zou ik ook echt niet doen. Duur grapje. Gebruiken jullie ook nog andere borstels naast de TT?
Gebruik mijn gewone borstel nog voor wanneer ik alles naar achteren kam voor een staart of het begin van een knot. dat lukt me niet met de TT, die komt niet diep genoeg. voor die borstel zoek ik nog wel iets anders, iets zonder bolletjes.
heb ook nog een houten kam maar die kan ik niet zo prettig vasthouden. En voor onder de douche een grove plastic kam.
Dij/Mid-thigh ✂ Taille -> Heup -> Stuit
Antwoord
Ik gebruik op dit moment 2 verschillende van Zenner (Etos geloof ik), dat zijn de Tangle Teezers maar dan een ander merk. Heb de echte ook gehad, en die was even fijn. Ik vervang ze als de pinnetjes gaan buigen, kosten 5 euro of zo.
Hearts 2b/M/ii/CL  Hearts

23/08/2019: 120cm
Antwoord
Ik ga er twee bijkopen. Eentje voor boven, de andere blijft dan beneden, en een kleine om in de kampeerrugzak te laten steken.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)