Nieuw
#21
Bedankt allemaal! Ik heb de laatste weken niet veel tijd gehad om hier rond te zwerven spijtig genoeg... Vraagje: plannen jullie soms meetings of zo? En ik heb ooit iets opgevangen over Castlefest ook. Zijn er plannen voor dit jaar?
Antwoord
#22
Toegang tot het meetinggedeelte is als je 100 posts hebt en 30 dagen lid bent. smile
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#23
Oei. Dan ben ik niet echt op een plaats waar ik wil zijn. Ik leer graag nieuwe mensen kennen op plaatsen waar iedereen welkom is. Ik hou niet echt van selecte groepjes...ookal zou ik er ooit in slagen 100 posts te doen. Ik respecteer jullie regels maar ik vind ze toch wat vreemd.
Antwoord
#24
Ik snap je resevering ten opzichte van die regels, maar ik ben blij dat ze er zijn. Zoals Pha het altijd netjes uitdrukt: lang haar trekt ook wel eens niet zo blije types aan, en de 100 posts regel is er dus niet om mensen buiten te sluiten, maar om onze meer persoonlijke gegevens te beschermen.
Antwoord
#25
Tof dat er nog wat mannen bij komen. Welkom, Tom
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)