Wonderolie
#11
Ja ik bedoelde ook qua glans oid XD niet meteen haargroei idd ;)
blossom.smilie
Antwoord
#12
Qua glans zie ik bij mezelf geen verschil eigenlijk. Heb het nu voor de tweede keer gedaan, het is nu nog aan het opdrogen. Ben benieuwd.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#13
En?

Ik heb laatst ook twee flesjes gekocht bij de Tuinen. Ik heb op internet ook gelezen over dat je het gebruiken kan om je gezicht mee te reinigen. Moet je het ook verdunnen met bv olijfolie. Dus dat doe ik.
En 's avonds smeer ik het op mijn wimpers en ogen, ik vind het erg verzachtend en dat is wel fijn met mijn hooikoortsogen.
Antwoord
#14
Heeft het bij jullie ook de haargroei bevorderd ? Zou ik dit ook kunnen gebruiken op mijn hele blonde haren of zou het dan gaan verkleuren ?
Antwoord
#15
Banaantje, ik heb het altijd verdund met andere olie gebruikt en ik zag geen kleurverschil. Maar ik heb dan ook donkerblond/lichtbruin haar, geen idee wat het zou doen met blond. Ik merkte echter niet veel haargroei, maar ik heb het ook niet lang genoeg geprobeerd.
1a F iii in herstel, vroegere dikte: 11 cm, huidige dikte: 9 cm

[Afbeelding: sG9Yt8jt.jpg?1]
Antwoord
#16
Hmm.. daar word ik dus ook niet veel wijzer van haha!! Denk dat als het aanbieding is ik me toch stiekem een flesje ga proberen.. op goede hoop dan maar! :)
Antwoord
#17
Ik gebruikte het al langer op mijn wimpers en wenkbrauwen (iets te veel aan zitten plukken waardoor ze minder vol waren). Daarvoor merk ik echt wel verschil. Gebruik het nu ook op mijn hoofdhuid vermengd met kokosolie. Ik merk niet meteen verschil maar denk dat dat ook wel moeilijk is als je het niet elke dag gebruikt. Vind het vooral aangenaam verzachtend.
Antwoord
#18
Hei! Ik ben op zoek naar deze olie maar weet niet goed waar te kopen! Kan je mij een plek of site aanraden?
Ik zoek natuurlijk wel de koudgeperste (de spinrad in Gent verkoopt enkel de geraffineerde)
Antwoord
#19
IHerb? De groene drogist? Ik heb de mijne in een apotheek in Egypte gekocht...
Antwoord
#20
zijn jullie hier tevreden over of niet? doet het ook iets voor droog haar?? Met andere woorden is het een aanrader?
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)