Ficcare
#31
Zie net ook nog een Large Honey marble te koop op Swap Board op LHC door iemand uit NL, voor de liefhebber, 34 euro staat ie voor te koop. Ik denk ik zet het hier ook maar even neer. Het is in elk geval wel verleidelijk :)
Nu: BSL
Antwoord
#32
ahhw...dat is inderdaad verleidelijk..maar ik moet zuinig doen...
Kin-Schl-Apl-BSL-TL-HL-TBL-Classic
Heup verwacht in Januari 2016
Antwoord
#33
Nog best duur 34 euro..
Ik ben erg blij met mijn ficcares, ik draag mijn haren altijd vast en een ficcare maakt het toch wat netter en anders dan normaal. Ik zie ook nooit iemand lopen met een ficcare.
Ik zou het liefst alles kleuren hebben zodat ik ze kan combineren met mijn outfits haha.
Misschien bestel ik er met de tijd nog een paar op de duitse site maar daar lijken ze duurder dan op de engelse..
Op die Engelse site hebben ze alleen weer niet zoveel aanbod. Hopelijk ga ik snel een keer naar Londen en kan ik er een paar in de winkel kopen.

Met welk kapsel dragen jullie het liefste de ficcare? Ik draag ze met een cinnamon bun smile
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#34
Ik wil ook graag nog meer kleuren seraphina :D Heb er nooit genoeg haha. Heb alleen maar beige, groen en blauw/paarstinten. Terwijl ik ook wel graag iets roze of roods erbij zou willen hebben. Honey Marble vind ik trouwens ook erg mooi. Misschien komt dat nog eens. En inderdaad, ik zie ook nooit iemand met Ficcare op straat.
Nu: BSL
Antwoord
#35
De honey marble vind ik wel erg mooi... alleen is hij met goud, als hij met zilver was geweest dan had ik hem wel geprobeerd te kopen! Ik denk dat ik er eentje voor m'n verjaardag vraag, maar welke... vind de zwart border erg mooi, en de lila lotus die ik van Summergame had gepast. Of een primavera zilveren, of eentje met de aurora borealis kralen... ja ik denk dat ik die het mooist vind. En anders een met paars en zilveren border ^^-happy Want ik draag niet vaak lichte kleuren (al is het nu meer dan vroeger, een zilveren kan overal bij).
[Afbeelding: L8952AntiqueSilverCrystalCFinish_350w.jpg]
Antwoord
#36
Die is erg mooi rusalka! Leuk verjaardagscadeau :) ik heb de zilveren primavera en de rood met gouden primaver. Ik wil nog wel een paarse of groene ficcare. Ik vind die met turqoise kralen ook super mooi :)
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#37
Oh ja die met turqoise kraaltjes vind ik ook mooi! En die met rozige steentjes ook, eigenlijk al die uit diamond collection!
Nu: BSL
Antwoord
#38
Ja die vind ik ook erg mooi, het is dan ook de duurste collectie..De lotus lijnen vind ik ook super, vooral die nieuwere lijnen.
Daar zou ik er graag een paar van willen smile
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#39
Hier zijn ze ook wat goedkoper dan op de officiele site: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.headgamesonline.com/">http://www.headgamesonline.com/</a><!-- m -->
Je kunt alleen niet met paypal betalen helaas..
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
#40
Gah, zou zo weer een paar willen kopen! Maar mag nog niet :)
Nu: BSL
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)