Ficcare
Ja dat is bij alle maar ik heb niet het idee dat dit mijn haren beschadigd.
heart ~no sillicone~Mason Pearson brush~Ficcare~creamy conditioners heart
Antwoord
Ik draag mijn Ficcare de laatste tijd wat minder, maar persoonlijk blijf ik ze wel goed vinden. Tot nu te geen haarschade van ondervonden. Die pinnetjes zorgen wel dat ze goed blijven zitten.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe
Antwoord
Ik draag de mijne heel weinig. Hij blijft maar niet goed zitten. Eigenlijk werkt 'ie alleen in combinatie met een French twist, en zelfs dan moet ik niet gaan fietsen. Verder zakt hij heel snel naar beneden en trekt hij aan mijn hoofdhuid. Hebben jullie daar geen last van?
Antwoord
Ik draag de ficcare meestal in een hypnobun en die zit superstevig. Blijft een hele dag werken en een avond hondentraining rotsvast op zn plek :) en ik beweeg op werk en tijdens hondentraining heel veel :)
Antwoord
en welke maat heb je dan?
Antwoord
Ik heb de Large :)
Antwoord
Ik heb een medium, die is eigenlijk te klein.
Antwoord
Eén van mn Ficcares was al een hele tijd kapot. De lak rond het randje was er op sommige plekken iets vanaf, dat was nog geen ramp. Maar uiteindelijk ging het grote gekleurde vlak ook los, stak iets omhoog. En daar bleven mn haren in steken dus kon ik hem niet gebruiken. Ik hem hem nog niet weggegooid maar wist nog niet wat ik ermee moest. Uiteindelijk het hele blauwe vlak eraf gehaald en de Ficcare gelakt met nagellak grotegrijns paare nagellak en dan nog glitterlak er over. Vind hem heel leuk geworden :) ik ga er vanuit dat het met nagellak weer te verwijderen is en dat ik hem dan weer opnieuw kan lakken in een andere kleur, hihi.
[Afbeelding: image.php?album_id=14&image_id=62&mode=small]
Antwoord
Wat een leuk idee!
Antwoord
Was eigenlijk ineens een ingeving vanuit mn tienerjaren. Toen gaf ik alles een kleurtje met glitternagellak, haha. Rekenmachinetje, fotolijstjes, stereotoren, kastjes, haha. Overal ging glitternagellak overheen. En toen dacht ik ineens "waarom niet over de ficcare?". Ik heb er eerst over gedacht om het originele gekleurde vlak met secondenlijm vast te zetten. Maar ik en secondenlijm eindigt altijd in secondenlijm die overal op mijn huid zit en een veeeel te grote klodder lijm op het te plakken object, hahahaha.
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)