Leave in
#21
Ik heb het wel eerder gehoord, maar ik ben het er gewoon niet mee eens. Kappers zeggen sowieso rare dingen, zoals dat henna slecht is voor je haar XD
blossom.smilie
Antwoord
#22
Haha mijn oude kapper zei ook dat 2x met shampoo wassen beter is dan 1x, dat je conditioner niet te lang moet laten zitten, dat je een stijltang "lekker heet" moet zetten, dat het beter is om 2x met een stijltang over een plukje te gaan, dat dik haar beter uitgedund kan worden, en nog meer van dat soort dingen. Ongeloofwaardige onzin dus ;) Ja, als je je haar volsmeert met silliconenbommen zal het vast niet veel uitmaken.
2b/c F iii - Uitgroeien: haarverf - Doel: Taillelengte, eigen kleur & gezonde krullen/waves
Antwoord
#23
Iemand nog een goede tip voor een leave in? Wil graag van die gebroken puntjes af dus moet iets beter verzorgen
[Afbeelding: zsodbq.jpg]
Klik hier voor mijn Wordpressblog! Hier bespreek ik de details van water only washing.
Antwoord
#24
er is nu een leave-in avan UD zonder cones als ik het me niet vergis? hij kost wel 8 euro voor een mega klein flesje :(
Antwoord
#25
En daar zitten cones in.... Ik neem die olie van ultra doux. Grote fles voor 10 euro
[Afbeelding: mPLRp1.png]
Antwoord
#26
Ok was dit topic uit het oog verloren. Op het moment gebruik ik Dove hair therapy Split Ends Rescue leave in. Mijn conditioner zorgt wel voor genoeg voeding enz. maar dit helpt wat tegen de splits (ik heb vrij veel splits en S&D, maar als ik het te grondig doe zijn de eindjes al gauw schrikbarend dun). Na een paar dagen is het wel "uitgewerkt" zeg maar, maar ik zie verschil en krijg er amper build up van dus ben er blij mee. Er zitten wel siliconen in, maar het gaat prima zo met sulfaatvrije shampoo (heel af en toe een sulfatenshampoo voor mijn lengte, maar dat deed ik toch al af en toe, eens in de zoveel weken een paar drupjes). Of hij heel voedend is ofzo durf ik niet te zeggen, ik gebruik daar een goede conditioner voor, deze leave in is meer voor de splits.
Antwoord
#27
Ik heb zojuist deze gekocht bij DM (Duitse drogisterij, gekocht in Tsjechië). Van deze serie heb ik al eerder de shampoo en conditioner gekocht, daar ben ik erg blij mee. Bij thuiskomst las ik matige reviews, maar hopelijk valt het mee bij mijn haar en doet ie het goed.

[Afbeelding: 61JnWi3BTLL._SL1304_.jpg]

Edit: sorry voor grote foto. :)
Antwoord
#28
Ziet er leuk uit. Hopelijk werkt het goed :)

Alverde hebben ze ook wel in Zwitserland denk ik, net zoals Sante. Maar ik lees er maar matige dingen over op LHC. En ik kan toch niet meer dan 100 ml meenemen met handbagage :D
Antwoord
#29
Die Alverde ga ik ook eens meenemen als ik weer in Aken ben . Lijkt me wel wat en gelukkig cone vrij !!
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)