Leave in
#11
En sheabutter? Ik heb het een tijdje gebruikt als leave-in (nu eventjes niet want ik moet andere dingen opmaken :( ) en het is echt een goede leave-in! Ik doe het in vlak voor het slapen gaan (dus niet direct na het douchen), want het stinkt wel een beetje.
En als je het voor het slapen gaan er in doet dan is de geur er 's ochtends weer uit :)
Rolleyes midback - taille - taille volle punten - heup - heup volle punten bloem
Antwoord
#12
Nee hoor ik was CWC en ik was dan met TBS rainforest radiance shampoo, dus geen sulfaten!
Antwoord
#13
Ik gebruik ook bijna nooit sulfaten en dagelijks cones, en geen build-up!
blossom.smilie
Antwoord
#14
Oh, dus buildup van cones hoeft dus helemaal niet, of anders niet heel snel! Dat opent weer perspectieven grotegrijns En sheabutter heb ik ook, gelukkig ruikt die van mij amper dus die kan ik ook mooi weer eens uittesten.
Antwoord
#15
Hoe merk of voel je eigenlijk als je build-up hebt? Ik ben ook mn cone-producten aan het opmaken en was soms met een sulfatenshampoo maar dat is om buildup (als die er is) te verwijderen, maar ik voel nooit wanneer ik dat nu heb, ik doe het gewoon eens in de tijd
[Afbeelding: xx6d.jpg]
Antwoord
#16
linhabraken schreef:Hoe merk of voel je eigenlijk als je build-up hebt? Ik ben ook mn cone-producten aan het opmaken en was soms met een sulfatenshampoo maar dat is om buildup (als die er is) te verwijderen, maar ik voel nooit wanneer ik dat nu heb, ik doe het gewoon eens in de tijd
Bij mij voelt het gewoon zo knisperig en gewoon yukki.
En als ik het dan clarify dan voelt het plots zo zacht en lovely
Rolleyes midback - taille - taille volle punten - heup - heup volle punten bloem
Antwoord
#17
Nee, ik krijg zelfs eerder build-up van cones-loze leave-in dan van mijn lekkere cones doordrenkende serum XD

Build-up merk je wel, mijn haar voelt dan helemaal cripsy en bah en het lijkt droog/dood, maar even lekker agressief sulfaatjes erin en je haar is weer blij!
blossom.smilie
Antwoord
#18
ja bij mij zorgen cones juist ook voor fijn haar :P
Antwoord
#19
De Inecto heb ik vast geprobeerd (gisteren gewassen) en mijn haar voelt vandaag zeker zachter op die helft. Ja ik heb het op 1 helft gedaan, omdat het nog wel eens per wasbeurt verschilt hoe het voelt, dan kan ik beter vergelijken. En maar goed ook, want mijn hele haar voelt alsof ik build up heb, maar op de kant waar de Inecto als leave in zit voelt de build up niet erger, dus nu weet ik dat het niet van de leave in is.

Nu realiseer ik me ook hoe belangrijk de geur is, want met leave in ruik je het toch een pak sterker dan gewone conditioner.
Antwoord
#20
Ik probeerde vandaag mijn 'haar-wijsheden' met mijn vriendje te delen (hij stond zijn haar te borstelen en het werd echt 1 grote pluisboel!) door hem conditioner als leave-in aan te raden, maar hij zei dat hij juist ooit van een kapper had gehoord dat het slecht is als er conditioner in je haar blijft zitten en dat je het juist altijd heel goed moet uitspoelen. Iemand zoiets eerder gehoord? Shrug Mij bevalt het tot nu toe wel goed... Dit is ook de eerste winter in jaaaaren geweest waarin ik vrijwel geen last had van statisch-zijn, en ik denk dat dat voor een groot deel te danken is aan die conditioner (= minder pluis).
[Afbeelding: th_28-05-2012.jpg]
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)