Haarfrustraties?
Misschien eits anders vinden om aan / over te wrijven? een ring of sieraad met een bewegend onderdeel zo als een kraal die je rond kunt draaien? En als je bewust bent dat je over je haar wrijft, hier mee (pogen te) stoppen om vervolgens je frustratie op de bewegende kraal te uiten?

musicfreak, misshcien je schijdijngs eens op een andere plek leggen? in de plaats van een linker zij schrijfing deze eens aan de rechter kant van je hoofd maken? of juist in het midden? dan dwing je je haar plots in een andere richting. Wat ook wle wil helpen is als je onder de doushe staat op het laatst je schijding op een nieuwe plek legen en je haar op deze manier ook laten drogen. Als het dna eenmaa droog is kun je het terug naar je gewoone plek leggen, maar omdat je je haar dan in een andere positie laat drogen, krijg je waarschijnlijk al meer volumme in je schijding.
Of je kunt op het laatst onder de doushe voor over buigen en je haar richting de grond laten hangen. Dan zet je de doushe uit en blijf je met je hoofd naar beneden terwijl je je haar dan in een t-shirt of hand doek rolt zodra je uit de douche stapt en je haar dus dan nog odersteboven hangt, zo dat het ook in deze richting droogt, voor algemeen meer vollume.
Antwoord


Berichten in dit topic

Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)