60th Street
#60
Na jaren sukkelen beginnen mijn haren eindelijk terug lang genoeg te worden voor vorkjes. Ik haalde mijn 3 exemplaren van 60th street die jaren in de kast gelegen hadden eruit en het was om te wenen. De vinyard is helemaal zwart uitgeslagen. De andere is meer bruin dan grijs geworden. Alleen mijn roestbruine stokje heeft nog zijn kleur.
Ik weet dat ze in een badkamerkast lagen en de lucht daar vochtig is, maar ik had ze naar mijn gevoel goed ingepakt. Ik voel me zo rot. Mijn 2-prong vinyard was mijn lievelingsvork en nu ziet die er niet meer uit. Het is wel meer dan 10 jaar oud en momenteel nog een pak te lang, omdat het dateert van de tijd dat mijn haar tailbone was en het nu al jaar en dag niet meer aan BSL geraakt, nadat het om medische redenen volledig afbrak.
Het laatste jaar begint mijn haar zich weer te herstellen en te groeien. Mijn hoop is het einde dit jaar weer BSL te krijgen en daarna hopelijk weer langer.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe
Antwoord


Berichten in dit topic

Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 2 gast(en)