Zal me maar opnieuw voorstellen.....
#1
hoi!
Ik ben zo'n3 jaar weggeweest en kwam weer eens een kijkje nemen. Aangezien het zo lang geleden is en ik niet weet wat er intussen hier gebeurd is stel ik me maar opnieuw voor  gniffel-0136-giggle

Ik ben Tosca, 29 jaar oud, woon in Etten-Leur en werk als Fysiotherapeute, als zzper. Mijn haar is lang, blond en eigenlijk weinig veranderd  giechel

Als hobby's doe ik aan europees zwaardvechten, ik heb een geweldig lieve hond waar ik veel het bos mee in ga en heb sinds april mijn eigen paard  inlove2 . Voor wie het zich nog kunnen herinneren; ik heb ooit een heel lief, mooi, knap Spaans verzorgpaard gehad. Hier heb ik ivm mijn verhuizing naar brabant afscheid van moeten nemen. Ivm een rugblessure zochten ze een goed nieuw thuis voor hem, en zo ben ik afgelopen december weer in contact gekomen met ze. Nog steeds even verliefd, dus hij is nu bij mij. Kan er niet meer op rijden, maar train hem vanaf de grond in de hoop er ooit weer op te kunnen. Hij is de aanleiding om hier weer eens te kijken; ik merk dat zijn manen minder mooi en weelderig zijn als dat ze waren, en toen dacht ik aan jullie! 

Verder gaat het met mij heel goed, op het feit na dat wij dit jaar tot 2x toe onze bruiloft hebben moeten cancellen ivm corona  crying2-Crying .
Maargoed, dat komt best goed, hopen het nu volgend jaar te kunnen doen....

En nu ben ik vooral benieuwd.... hoe is het met jullie allemaal?!
Soldiers Don't fight because they hate what's in front of them, they fight because they love what's behind them!
Antwoord
#2
Hoi Tosca, wat geweldig dat je weer terug bent!  :D
Met mij gaat het goed. Inmiddels ook lang haar hihi. Het is heel wat jaartjes geleden dat je voor het laatst bij me bent geweest!
Edit: ik heb even gezocht en ik zag dat het 3 Maart 2014 was. 
Fijn om weer een teken van leven te lezen en gelukkig heb je je lange haar nog!  Cheer 
Wat geweldig dat je je oude paard nu ook weer hebt!  heart
"Lord of the braids"
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)