Flexi-8
Mooi van de geen douane kosten. Ik volgens mij ook niet. Mijn vriend heeft het pakketje aangenomen en zit me een beetje te pesten en zegt soms van "wel 50 euro!!", soms van "niks betaald", maar volgens mij neemt 'ie me in de maling met dat eerste. :)
Antwoord
Dat vind ik dus zo krom aan die douanekosten. Rusalka heeft een klein pakket en moet wel betalen. En ik met een duurder pakket niet. Daar klopt toch niks van?
Antwoord
Ja, het is een loterij. Waarbij je geld verliest dan, niet wint. Echt stom.
Antwoord
nou ja als je er niet uit wordt gepikt en niet hoeft te betalen terwijl het wel zou moeten heb je dat toch eigenlijk "gewonnen" :D
Antwoord
Leuk dat ze binnen zijn. En gelukkig dat jullie geen douanekosten hoefden te betalen :D Ben zo benieuwd naar de foto's! Ik gebruik de flexi's ook niet over mijn hele knot hoor, alleen heel soms maar het verschilt per knot. Na een tijdje gaat het vanzelf, dan voel je precies aan waar je de speld moet steken voor de maat. Met de nieuwe spelden gaat het bij mij ook asymmetrisch (nou ja alleen de mega, want die kan wat meer aan dan mijn andere mega, dus even wennen).
Antwoord
Het is vandaag wasdag en ik heb weinig tijd, dus sorry voor lelijk haar + rommelige en luie knotten... Maar voila! Ze pakken ongeveer een derde van mijn haar maar dat zit wel redelijk stevig. :)

[Afbeelding: FullSizeRender-1.jpg]

[Afbeelding: FullSizeRender.jpg]
Antwoord
mooi! Thumbsup
Antwoord
Heel mooi!
Antwoord
Ooh, die zijn mooi.
Antwoord
Mooi zeg XD
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)